Reviews

Reviews

Maart 2022 

"Ik kwam in eerste instantie bij Carola om beter om te kunnen gaan met mijn nieuw verworven titel als stiefouder van twee meiden inclusief alle complexe gelaagdheden die dat met zich mee brengt. Als perfectionist en iemand die behoefte heeft aan controle was de balans tussen ontspannen en hard werken, zowel privé als thuis, door veel verschillende redenen doorgeslagen naar de verkeerde kant. Dit resulteerde in overspannenheid en ziekmelden van werk.
Carola heeft mij alle middelen gegeven om de neus weer de goede kant op te krijgen. In mijn meest donkere momenten was ze mijn houvast, niet alleen door alle kennis en kunde die ze heeft om mensen met mijn problematiek op weg te helpen, maar ook door haar eigen levenservaring, of simpelweg door te luisteren.
Carola is ontzettend warm als persoonlijkheid, en kan ook recht voor z'n raap zijn. Iets wat ik heel erg kan waarderen. Daarnaast heeft ze ook het talent om goed te herkennen wat je nodig hebt, wat zich uit in gecombineerde methodieken en eigen tools. De 'eerste hulp bij terugval' is al een paar keer waardevol gebleken, net als alle inzichten die ze heeft gegeven. Voor mij, maar ook aan mijn partner die ik een paar keer heb meegenomen. Het is hard werken, maar door dit traject ben ik echt veel verder gekomen. Carola heeft mij veel inzichten gegeven en geïnspireerd voor het leven. Een betere coach ga je niet vinden!"

Suzanne D.  

Oktober 2020

Onze dochter P. van 8 jaar is een gevoelig en temperamentvol meisje. Ze groeit op in en gezin met twee grote broers waar ze haar mannetje moet staan, wat ze op het oog ook goed lijkt te kunnen. Even van zich af tetteren…maar aangeven wat er daadwerkelijk speelt of wat ze voelt, vindt ze moeilijk. In groep 4 was haar vaste juf langdurig afwezig, veel invalleerkrachten gehad waardoor ze vast liep met zichzelf. Na een tijdje linksom en rechtsom proberen, kwamen we tot de conclusie dat hulp fijn zou zijn! Ik benaderde Carola met dit verhaal en na het gesprek had ik gelijk een goed gevoel. Carola is rustig, overziet de hulpvraag en is invoelend, zacht en weet waar ze het over heeft.  Zo kon ze op meerdere gebieden helpen. Carola heeft een plan op maat gemaakt en gekeken naar wat ze nodig heeft om te groeien. Ze heeft veel gehad aan de training“SterkerStaan”.  In de map met oefeningen staat het zo beschreven dat we er nu ook nog inkijken als het even niet lukt. Ook kreeg ze een prachtig groot vel mee waar alle sterke punten over haar staan beschreven, deze hangt als een anker in haar kamer!
P. heeft veel geleerd, ze is wie ze is, en alles wat ze voelt is oké! Ze weet ook beter om te gaan met een moeilijk moment en weet nu dat dit (heftige,spannende) gevoel weer weggaat en een plekje krijgt. Sterker nog, plaats maakt voor een opluchting! “Het is gelukt”
Carola DANK voor het laten groeien!
A, mama van P.

Maart 2020

Nu ben ik meerdere sessies ondergaan onder begeleiding van Carola en het heeft mij stukken verder gebracht. Ik ben een stuk rustiger in mijn hoofd. Carola heeft PSYCH-K en Systemisch werken afwisselend toegepast. En vooral in deze periode van isolisatie wat voor mij niet bepaald weggelegd is (dwangmatig bezig bijtje) en (angstig) gaat mij het nu heel goed af na deze sessies! Ik heb dit ook als een erg fijne samenwerking ervaren, en kijk nu al uit naar mijn volgende sessie! 

Sanne, 31 jaar.

 

10 maart 2020

Ruim een half jaar geleden ben ik bij Carola geweest voor een familieopstelling, ik vond het eerst moeilijk, maar door de rustige begeleiding ging het heel goed en heb ik inzichten gekregen in mijn probleem en waar het vandaan kwam .

Dan ben je er nog niet dus ben ik later weer terug gegaan om verder aan mezelf te werken.  Het prettige aan deze praktijk is dat er met verschillende therapieën gewerkt kan worden en deze ook gecombineerd kunnen worden in 1 coachsessie.  Naast de familieopstellingen b.v ook NLP, de Matrixmethode en PSYCH-K . De rust en het inlevingsvermogen van Carola maakt ook dat je makkelijk je verhaal/ probleem verteld.

Ina 58 jaar  

 

Maart 2020

Ik heb Carola leren kennen als een betrouwbare en professionele hulpverlener met een bijzonder empatisch vermogen om cliënten te ondersteunen. Haar diensten kan ik van harte aanbevelen.

Jan Velsen   
                                                                                                                                                                           

Januari 2020

Even geleden heb ik samen met Carola een familieopstelling gedaan. Daar kwam iets uit wat ik zelf nooit had bedacht. Wat een inzicht! En daar bleef het niet bij. Na ongeveer 2 maanden hadden we weer een opstelling. Toen bleek er wel wat veranderd te zijn en weer heb ik inzichten gekregen die ik zelf niet had kunnen bedenken. Hierdoor kon ik weer verder in mijn ontwikkeling. Ook de ervaring met coachen is goed bevallen! Carola is integer en recht door zee, waardoor zij je goed kan begeleiden.
Een aanrader!

Janneke.


Tips voor het leven!

Nog dagelijks heb ik profijt van de opstellingen die ik bij Carola heb gedaan. In de loop van de tijd, het is nu zo'n 1,5 jaar geleden, kan ik er nog steeds lering uit halen. Wat een bijzondere ervaring, het is gewoon verslavend, zoveel informatie! Carola geeft een enorm veilig gevoel en neemt alle tijd. Ze heeft me enorm op weg geholpen en ik zal zeker weer bij haar komen wanneer een situatie zich aandient. 

Martine

 

Het is ongeveer 4 jaar geleden dat ik een familieopstelling gedaan heb met Carola.  Ik had na mijn scheiding geen contact meer met mijn zoon, hij koos voor zijn moeder en wou geen contact en dat deed mij ontzettend veel verdriet. Carola raadde mij een familieopstelling aan. Een bijzondere ervaring en er komen dingen naar boven die je weggestopt hebt.

Ik kreeg weer energie om  achter mijn zoon aan te gaan, geappt en ook naar zijn vriendin dat ik hem miste en dat ik van hem hou en daar reageerde hij op en ik vroeg of ik een keertje langs mocht komen en dat mocht. Vanaf dat moment ging het de goede kant op. Hij is nu mijn grootste vriend en vader van mijn kleinkind. Carola heeft me dat zetje gegeven dat ik nodig had en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Anco

                                                                                                                                                                               

Ik  had nog nooit een opstelling meegemaakt, maar was onder de indruk van wat er dan met je gebeurd! Bedankt Carola voor de duidelijke uitleg…

Annelies

 

November 2019,

Ik ben bij Carola geweest voor een familieopstelling. Zij vroeg mij, mijn gezin van herkomst op te stellen met playmobielpoppetjes. Zonder dat je het zelf beseft zet/leg je alle familieleden (de  poppetjes) in een positie. Carola vroeg me uit over mijn familie, vooral over mijn vader, moeder en overleden zusje.
Ik ben de elfde uit het gezin en het werd duidelijk hoe het gezin eruit zag en omdat  ik naar mijn overleden zusje vernoemd ben wilde Carola dit verder uitdiepen. Dit hebben we verder uitgewerkt met vloerankers, A4 papieren met namen erop.
Thuiskomend heb ik de sessie nog eens doorlopen in gedachten. Het voelde echt of de ballast
van mijn rug af was. Hierna kwam er een rust over mij heen.
Ik had nooit gedacht dat dit zo'n effect kon hebben op je gemoedsrust.
Dank je wel Carola.

Ineke van Doorn